Monday, 10 August 2020
News with tag The Hills  RSS
Blakely Island Artist Studio / Olson Kundig

Added: 08.08.2020 20:00 | 3 views | 0 comments


An intimate study in scale, this compact 450 square-foot cabin makes the most of its remote site on a forested bluff overlooking the water in the San Juan Islands. Consisting essentially of a single room, the wood-framed cabin offers flexible space as a painting studio or a guesthouse. The back of the structure gently nestles into the hillside bounded by existing trees and boulders, enclosing a micro kitchen and bathroom.

From: feedproxy.google.com

Sunrise Pavilion / Feldman Architecture

Added: 06.08.2020 3:00 | 8 views | 0 comments


Conceived as a garden pavilion complimenting an existing contemporary guest house, Sunrise was designed to respond to its rugged, remote, and beautiful surroundings. The clients, a newly retired couple, have used the property and guest house as a weekend retreat for years. Admirers of our work, they were interested in collaborating with our firm to build a sleek, modern cabin in the hills above the Sonoma Wine Country. Both husband and wife have a strong appetency for cultivating the land. She is an avid gardener, passionate about sustaining and growing her own production garden while he enjoys maintaining the property, and discovering, post-retirement, the relaxing qualities of the hills.

From: feedproxy.google.com

6,000 tonnes of debris fall from hillslide in major landslip on A83 Rest And Be Thankful

Added: 05.08.2020 22:46 | 34 views | 0 comments

A landslip at the A83 Rest And Be Thankful caused around 6,000 tonnes of debris to fall from the hillside, one of the largest in recent times.

From: https:

Di Dox House / Magaldi Studio

Added: 03.08.2020 4:00 | 4 views | 0 comments


On the hillside of the Magical Town of Valle de Bravo, a restful enclave popular among city dwellers only a 140km drive from Mexico City, we can find Casa Di Dox. 13,000 sqft of a very modern avant- garde architecture built with local materials. The design bets on intersecting volumes prioritized by dimension and finished by optimally leveraging the natural slope of the site, reflected on the Architectural brief. Christian Magaldi, the Architect, tried to point everything inside out with a focal point in the epicenter of the central tower and main stairs that will guide us round the building, also accommodating for the different natural levels of the lot. This was all formulated using a structure of and steel.

From: feedproxy.google.com

advertising

Copyright © 2008-2020 USweekly  - all rights reserved